keskiviikko 19. joulukuuta 2012

treenisunnittelua

Tässä kipeenä ollessa kotona ehtii miettiä vähän ensi vuodelle treenisuunnitelmia. Tänä vuonna ongelmiksi on siis koitunut
  • pimeät putkikulmat,
  • putkijarrut, 
  • rengas,
  • kepeillä mun liikkeen kestäminen ja ekan välin haku vauhdista.
  • + tietty perusirtoamista ja kontakteja pitää aina vahvistaa
 Ne päällejuoksut ja välistävedot alkoikin sujua vähän niin kuin ittestään, vaikka niitä ei olla edes harjoiteltu vapaatreeneissä? No Muru lukee niin hyvin mun liikkeitä ja vastasta kättä että no problems. Muru sterilisoidaan tammikuun 7. pv Mäntsälässä, jonka jälkeen meille tulee siis pakollinen kuukauden tauko. Tauon jälkeen on sitten luvassa Lotan treenejä, Ulla Kaukosen hyppytekniikkatreeniä ja sitten treenaillaan näitä äsken mainittuja asioita kuntoon. Ja koska tavoitteita pitää aina asettaa niin meidän mun tavoite on että helmi-huhtikuun aikana, jolloin ehkä kolmet-neljät kisat niin noustaisiin kakkosiin. Voi olla että tarvitaan enemmänkin kisoja, mutta kun sais edes pari LUVAa kasaan tän tavoitteen aikana.
Nyt siis odotellaan 29. pv kisojen aikatauluja ja kisoja ennen käydään pari kertaa hallilla treenaamassa rengasta ja vielä varmistelemassa keppejä ja kontakteja, palaillaan sitten myöhemmin niihin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti