maanantai 17. joulukuuta 2012

ekat kisat takana

Noniin, kisaraporttia Murun ekoista kisoista siis luvassa. No keskiviikkona lueskelin ihan iisisti kisakirjettä kunnes huomasin että what, ykkösillä onkin Viitasen Anne tuomarina eikä Henri Luomala... Outs, no googlettelin Annen ratoja ja totesin et onhan ne hippasen vaikeempia kuin Henrin, mut kyllä me niistä selvitään, kun ollaan tehty harkoissa niin vaikeita treenejä!
Perjantaina mun flunssa paheni, silmätulehdusta pukkas ja räkä valu, mut eihän noi pikkaset vaivat kisaamista estäny :) Oltiin hyvissä ajoin paikalla, onneks, mä niiiiin vihaan kiirettä ja myöhästymistä, oli sitten kyseessä jotkin kisat, treenit, juhlat, bussipysäkille lähtö yms. No mä keräilin itteäni ja ajatuksiani ja äiti ulkoilutti Murua, hyvä palvelu ;) Iskäkin lähti mukaan meijän ekoja kisoja kattomaan ja kuvaamaan ratoja, äitiä kun jännitti varmaan saman verran kun mua niin se kuvaaminen ois ollut vähän mitä sattuu....
No vaikka mua jännitti aivan sairaasti, (jo perjantaina niin paljon, että ihan tärisin! :D) niin sain rataantutustumisen ja oman vuoron odottelun ajan aika hyvän keskittymisen aikaan ja siltä se radalla tuntuikin. Ennen meitä oli 11 koiraa, niin me Murun kanssa tehtiin kepit lämppäesteillä ja sitten loppu -odotteluaika me pidettiin lihakset lämpiminä ja leikittiin. Radalla oli tosi hyvä flow, ja Muru meni juuri sinne minne ohjasinkin, ihanaa! :) se oli meidän tavoite ekoihin kisoihin, että mennään tekemään hyvää treeniä yhdessä. Mä tiesin, että se loppusuoran rengas tulee tuottamaan vaikeuksia kun ei sitä olla päästy treenaamaan, ja niinhän siinä kävi. Saatiin siis tokavikalta esteeltä 5, ja jos vielä käännetään veistä haavassa, niin ilman sitä rengasvirhettä oltais voitettu se rata :) no oma vika kun en sitä ohjannut tarpeeks selvästi sinne renkaalle! Vaikka tuli 5 niin ajan puolesta se riitti kolmanteen sijaan :)
Toka rata oli käännetyssä järkässä, eli sama ratapohja. No nyt se rengas oli alkusuoralla niin jätin Murun lähtöön(mitkä onnistui täydellisesti :) ) ja menin vetämään sen "nenästä" sieltä renkaasta, jotta varmasti onnistuis, no onnistuihan se :) ongelmana oli tällä radalla kepit... jätti vikan välin pujottelematta, vaikka mielestäni en ajatellut vielä seuraavaa estettä, mutta kai mä sit lähdin liian aikasin rynnimään edelle? Mutta sijoitus 5.
Oon tyytyväinen koko pakettiin, suht vaikeat radat, mutta Muru kulki kun unelma, tokalla radalla oltiin molemmat vapaantuneenpia ja Murussakin oli hiukan enemmän vauhtia. Meillä oli hyvä fiilis ja flow, tästä on hyvä jatkaa :)
Ja kisat itseasiassa jatkuu 29. pv Ojangossa :P Murulla on vielä niin paha valeraskaus, että leikkausaikaaå piti siirtää, mutta ei toi valeraskaus näköjään aksaamista haittaa :D Joten sinne mennään Sami Topran radoille koittamaan onneamme :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti