tiistai 4. joulukuuta 2012

epistelyä

Torstaina 29.11. käytiin pyörähtämässä epiksissä hallilla. Sopivasti porukkaa, koko hommaan meni 2 tuntiä sis. 2 rataa, mölleille ja kisaaville. Me otettiin molemmille tytöille 2 rataa. Muru meni mölliradan toooosi nätisti, pysyi loistavasti lähdössä ja seuras mun ohjausta tosi hyvin! Ihana Muru! :) se kuunteli ja ohitti ansaputkenkin, jeeeeee! :) Muru voitti minimöllit aika reippaalla ihanneajan alituksella! :)
Kisaavien radalla meni hienosti kunnes tuli kepit kohdalle :P no ne meni kyllä suht hyvin, kun tokalla yrkällä jäi vaan vika väli pujottelematta kun mä lähin liian äkäseen liikkeelle, malttia myös siihen vikaan väliin Melissa!! Siinä täytyy olla tosi tarkkana, ettei vahingossakaan ryntäile ja kehu sitä kesken keppien..... :D jos sitä vähänki kehuu niin yks huomionhakunen prinsessa tulee heti pois kepeiltä ja kattelee siihen malliin, että missäs se palkka on? :)
Myös rengas tuotti harmaita hiuksia kisaavien radalla, onneks eilen hallilla se teki sen joka kerta ihan oikein ja ihan ite kävi tekemässä sen varmaan kolme kertaa...

Minttu meni möllien radalla ihan kivasti, mitä nyt äiti vähän mokaili....Minttu jäi selän taakse pariin otteeseen, mutta ihan kivalla vauhdilla meni! :)

Kisaavien radalla Minttu ja äiti menivätkin niin kuin kisaavien radalla pitääkin mennä ja voittivat kisaavat minit :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti