Minttu

Minttu

Flagstones Fire Flame
s. 28.2.2008
emä= Flagstones Show Me Heaven
isä= Dundarroch First Born
väri= grizzle&tan
korkeus= 34 cm
paino= n. 8 kg
kasvattaja= Sini Lindroos, Kerava, kennel Flagstones
harrastukset= agility, rallytoko
agility= mini3
rallytoko=avoluokka, SM joukkue-hopeaa2012
näyttelyt= 1xSERT
luonnetesti= 215pMinttu on kotoisin Keravalta Flagstones-kennelistä. Mintun vanhemmista emä on agilitytykki ja isä “luolamies” eli luolavalio mutta ei pätkääkään kiinnostunut agista :D Eli Minttu on perheemme ensimmäinenn koira, josta oltiin haaveiltu salaa iskältä jo pitkään. Pitkän odotuksen jälkeen äiti sai ylipuhuttua iskän ja pienen ajan kuluttua menimme katsomaan border-pentusia. Ja jo seuraavan päivänä saimme tietää että yksi pienistä pennuista tulisi meille! Minttu on luonteeltaan hieman varautunut, omissa oloissaan viihtyvä, mutta tarvittaessa aktiiviinen koira. Jaksaa tehdä pitkiä lenkkejä ja nykyään myös melko innoissaan leikkii Murun kanssa.


Alkuun kävimme paljon näyttelyissä, ehkä tyhminä sillä eihän näyttelyt ollutkaan Mintun juttu: liian isot korvat, pitkä kuono, liian korkea plää plää…. Noh yksi SERT ja siihen se sitten ehkä jäikin.Agility aloitettiin kun Minttu oli noin 8 kk vanha. Päästiin VAU:lle alkeiskurssiryhmään ja lajiin äiti ja Minttu ihastui heti. Kisaaminen virallisissa aloitettiin kesällä 2010, josta tuloksena= 7 nollaa, 3 rataa10 virhepisteellä ja 1 rata 5 virhepisteellä, vuoden 2010 joulukuussa äiti ja Minttu nousivat kakkosiin. Vuonna 2011 Minttu starttasi viisissä kisoissa ja vuoden 2011 marraskuussa noustiin kolmosiin Mintun kanssa. Kahdet kolmosten kisat kisattiin vuonna 2012, mutta vauhti ei Mintulla riitä kamppailemaan kärkisijoista.

Mintun kanssa rallytoko onkin osoittautunut juuri Mintun lajiksi. Minttu keskittyy ja tekee tarkkaa työtä. Minttu pysyy kontrollissa ja on varma liikkeissään, vaikkei mikään tokokoira olekaan. Äiti ja Minttu kisaavat tällä hetkellä avo-luokassa sekä treenavat rallytokoryhmässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti