sunnuntai 17. helmikuuta 2013

rallytokokisat 16.2.

Eilen oli siis meidän seuran järkkäämät rallytokokisat, joihin osallistuttiin Mintun ja Murun kanssa. Minttu ja äiti osallistuivat avo-luokkaan ekaa kertaa ja Minttu oli pätevä <3 se pysyi ensinnäkin koko ajan kontrollissa, vaikka ilman hihnaa menivätkin! Äiti oli erittäin tyytyväinen siihen, että Mintun kanssa pystyy kisaamaan myös ilman hihnaa! :) pisteitä saivat 78/100, Minttu vähän haisteli kylttejä ja äiti mokas houkutuksella, jossa kierteli vähän ylimääräistä..;)
Murun kanssa siis ei olla lajia harkattu kun viime talvena + yhdet treenit muutama viikko takaperin. No perjantai-iltana treenattiin olohuoneessa vielä kenraalitreenit ja sanoin äitille että menee miten menee! Muruhan meni aika taitavasti, saatiin 95/100 p ja noustiin AVO-luokkaan!! :) yhden kyltin uusin, kun lähti aika vinoon istumaan ja sitten kerran olin talutinta kiristänyt ja kerran oli Muru istunut aika kaukana musta. Hienohieno Muru <3 Ehkä me jopa otetaan treenipaikka kesäksi tähänkin lajiin ;)

Jopa 4 borderia oli kaiken kaikkiaan mukana, mikä on tosi hyvä määrä rallytokokisoihin! :) ja tosiaan, näiden kanssa voi harrastaa vaikka mitä, näistä ärriereistä on näköjään moneksi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti