sunnuntai 10. helmikuuta 2013

kisat

Eilen oli vuorossa ekat kisat sitten Murun sterilisaation jälkeen. Ojanko ja kaksi rataa, agi- ja hyppyrata, tuomarina Esa Muotka. Agirata oli ainoo merkityksellinen rata, koska hyppäriluva meillä jo on, mutta kokemuksen kannalta sekin juostiin. Tosi kivat ja helpohkot radat! Vaikka oli tuttu paikka Murulle niin tällä kertaa aivot ja korvat oli mukana hommassa eikä Murunen menny omiaan vaan pysyi molemmilla radoilla hyvin ohjauksessa. Myös yksi syy tähän meidän hyvään yhteistyöhön oli mun erittäin hyvä keskittyminen, ja melko paljon rennompi ote kun viime kisoissa! :) oltiin toiseks viimesiä joten siinä oli 22 koiraa ennen meitä, niin rataantutustumisen jälkeen menin ihan omiin oloihini ja kuuntelin musaa enkä katellut miten muut menee, keskityin vaan omaan suoritukseen, mikä oli toooosi hyvä ratkaisu! nyt oon siis löytäny ittelleni semmosen avaimen onneen, jolla saan keskittymisen kohdalleen! :)
Agiradalla mentiin tosi hyvin kunnes mä mokasin ja unohdin ohjata Murun selvästi A:lle, joten siitä 5 kun tuli ohi, muuten hyvää menoa, paitsi kontaktit ei olleet mitkään hyvät, niitä kun ei olla paljon harjoiteltu, eli ne nyt tehokuurille! Mutta kepit oli superhyvät!!!!!
Hyppäri oli meille semmonen pidetään kivaa -rata, ja sillä asenteella lähdettiin! Rata oli just kiva ja siinä loppusuoran aikana sai juosta oikeen tosissaan. No me tehtiin aika nopee nolla ja vielä voitettiin! :) aika oli 28 s ja jotain päälle, eli -13 s alle ihanneajan! ja etenemäkin oli aika hyvä, 4.75 m/s! :) Muru oli aika super! Olipa niin ihana voittaa kun en oo koskaan voittanu Mintun kanssa!! :)
Palkintojen jaossa Esa sanoi että olipa hyvä rata ja totes että nyt kannattais ottaa niitä nollia myös aksaradoilta ;) sanoin että niinpä... :P kun kakkoselle oli jaettu palkinnot, Esa vielä tuli siihen lähelle ja sanoi, että oli oikeesti tosi hyvä rata! :) niin oikeesti olikin! Mulla ei tullu semmosta oottelua, vaan liike pysyi koko ajan yllä, ja menin aikalailla silleen kun treeneissäkin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti