perjantai 22. helmikuuta 2013

love what you do, do what you love

Tällä viikolla on ollut ja tulee olemaan ohjelmaa! Tiistaina viikkotreeneissä tehtiin tämännäköistä rataa:
Muru meni tosi hyvin! Mikään kohta ei ollu vaikea sille! :) Minttu ja äiti menivät myös hienosti ja nähtiin sieltä Mintustakin pientä vauhdinpoikasta <3

Keskiviikkona oli vuorostaan korkeavire -treenit. Kiva rata, johon sai kokeiltua pariin kohtaan eri ohjauksia, oikeestaan kaikilla ohjauksilla toimi tosi hyvin! Muru oli keskiviikkonakin aika pätevä! <3 Korkeavireelle oli myös tullut uusi ja hieno keinu, jota päästiin pitkästä aikaa harkkaamaan! :) Emilian kanssa oli puhetta, että alan opettamaan nyt Murulle keinulle pysätyskontaktia, mutta niin, että kaikki tassut on keinulla, ei siis 2on2off, mutta pysätystä kuitenkin! Sitä siis aletaan treenata!

Eilen oli jälleen superit Lotan treenit! Mä leijuin ihan pilvissä noitten treenien jälkeen, kun oikeesti mulla on niiiiiiin hyvä koira!! Rata näytti tältä:

Mentiin alkuun niin pitkälle kun päästiin, ja päästiinkin numerolle 16 asti, eli A:lle, josta Muru otti kontaktivirheen ja lopetin sit siihen. Mut aika taitavasti meni mun pikku-murunen! Lotta sanoi, että mahtavaa menoa ja oikein hieno setti, ei mitään korjattavaa! :) Sitä ekaa settiä ei harmi vaan saatu videolle, mutta tehtiin vielä hetkeä myöhemmin koko rata ja nollana :)  sitten vähän hiottiin kontakteja, ja Lotta sanoikin, että sunnuntain kisoissa varmistaa sen kontaktin omalla liikkeen pysätyksellä, että varmasti ottaa. Ja sitten kun aikaa oli niin kokeiltiin 2 ja 3 kohtaan saksalaista ja viskileikkausta, molemmat toimi ennakoivan valssin lisäks tosi hyvin! Ja myös kohtaan 7 kokeiltiin takaleikkaus-sylkkäriä ja 12 niisto-persjättöä, toimi loppujen lopuksi hyvin!
Mintulla ja äitillä meni kans hyvin, äiti harjoitteli saksalaista, joka sit kans alko toimimaan oikein mallikkaasti! Mintun vauhti välillä hiipui, mutta kyllä sitä sieltä saatiin kaivettua aina jostain esiin..:)

Mä oon vaan niin tyytyväinen Muruun! Miten taitava se on ja siihen miten hyvin se tekee rataa, sille ei tee tiukkaa suorittaa 26 esteen rata nollana, mikä on niiiiiin loistavaa kun ottaa huomioon, miten paljon treenitaukoja meillä on ollut! Toki niitä takapakkejakin tulee, mutta nyt on vaan viime aikoina mennyt niin hyvin! :) ihanaa!


Sunnuntaina sitten Janakkala ja Henri Luomalan radat odottaa :)

Mutta mulla alko tänään LOMA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti