torstai 22. marraskuuta 2012

viikon ohjelmat

Huhhuh huhhuh, ohjelman täyteisestä viikosta selvitty! JES! vierähtää se viimenen lomaviikko näköjään näinkin, kotona kun ei ehtinyt kun pyörähtää ja taas mentiin :D no jos aletaan purkaa tätä viikkoa palasiks niin alotetaan sieltä maanantaista: päivä meni keskustassa ja sitten illalla viikkotreenit, treenasin siis kolmella koiralla: murulla sekä lainakoirilla Wandalla ja Viivillä! :) kahden jälkimmäisen kanssa olis tarkotus startata nuorten sm-kisoissa!
tiistaina käytiin äitin kanssa kampaajalla ja mintulla oli fyssari. oikee takajalka ihan jumissa, minttu oli kiljunu kun oli siihen koskettu, menee nanalle hierottavaks vielä uudelleen tässä lähipäivinä. epäillään että minttu on satuttanut ton jalkansa joskus nuorena koska aiemmin pompotti sitä lenkillä ja hierottaessa naksuu välillä! illalla jatkettiin menoa ja suunnattiin samin vetämiin nuorisotreeneihin. nythän mä en oikeen enää muista mitä meille sanottiin… hyväminä, kannattaa siis kirjotella näitä muistiin vasta viikko treenien jälkeen, great… sami taas kehui ja neuvoi hyvin, sen muistan että kun joskus kisataan niin mun kannattaa miettiä aina järkevät ja nopeat ohjaukset eli radan alussa oli mahdollisuus tehdä takaakierrolle pyöritys tai sitten valssi-pakkovalssi, no jälkimmäinen oli lyhyempi ja nopeampi eli kuulemma silloin voitetaan sekunnin sadasosia! ja ainiin, muru lukee järjettömän hyvin rytminmuutoksia!!! mun ei tarvi kun vähän hidastaa niin se heti jarruttaa ja kysyy mihin mennään, tällä sain sen putken oikeeseen päähän :)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ihj6BIIDpC8
no keskiviikkona käytiin treenailemassa murusen kanssa keppejä Helenan opastuksella. Kepit hyvällä mallilla keskiviikkona päästiin jo 4 kepillä siihen malliin että kepit oli kello 1 ja 7 kohdalla ja muru haki niitä eri kulmista! tällöin siis vasta noin viikko keppitreeniä takana!
torstaina muru pääsi kouvolaan Patrician käsittelyyn. muru oli tosi jumissa mutta kyllä me se huomattiinkin, muru kuulemma ottaa nyt vuosi sitten menetettyä aikaa takaisin ja elää pennunelämää :) ja sitä se elää varmaan lopunikäänsä, semmonen duracel se on :P eli n. kerta viikkoon aksaa ja A-este ja rengas saa oottaa, kepit saa kans sitten oottaa kunhan saadaan ne valmiiks! treffatiin nopeesti murun veli Paavo ja Susanna fyssarin jälkeen ja käveltiin pieni pissalenkki, muru kun ei saanut riehua!
perjantaina kävin huollattamassa geelikynnet ja samalla reissulla törmäsin borderiin ja selvisikin että kyseinen 9-vuotias borderinarttu onkin Flagstones-koira :) iloinen narttu oli! illalla käytiin äitin ja koirien kanssa juoksulenkillä.
sunnuntaina lähdin Ullan mukaan Helsinkiin näyttelyyn, minne Ulla oli Veikko-cairnin ilmonnut! Siellä olikin sitten tuttuja myös borderikehässä! :) ja klo 6.40 herääminen lomalla ei oo ihan mun juttu, se tuli todistettua ;) mutta jaksoin vielä reippaan 7 tunnin reissun jälkeen lähteä Fc lahden futismatsiin ja vielä illalla mukaan mintun rallytokotreeneihin! huh olin kotona päivän aikana n. puoltoista tuntia :O
ja tänään oltiin Lotan hyvissä treeneissä, siitä myöhemmin lisää! Mutta sen verran että hiki virtas kun juoksi kahen koiran kanssa! :D käytiin tekemässä keppitreeniä Launella Helenan kanssa ja hyvin sujui! Muru meni 4 keppiä jo melkein suorana, kohta se ne pujottelee! :) seuraavaks edetään niin, että käsky, eri kulmat, 2 keppiä lisää, oma liike, takaleikkaukset. ja kohta lähen vetämään treenejä :) ja samalla treenaan Wandan ja Viivin kanssa sm-kisoja ajatellen! Ja ainiin huomenna kouluun, ah ihanaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti