torstai 22. marraskuuta 2012

vanhoja tekstejä


Vihdoin ja viimein Muru siis sai treenata ihan luvallisesti :) juoksut on nyt juostu, ja huomenna alkaakin jo ryhmätreenit! Eilen käytiin pitkästä aikaa treenaamassa kahestaan, olipa kivaa ja koiratkin oli niin taitavia! Radan keksin päästäni, siinä vähän tehtiin niistoa ja serpentiiniä, oli vähän tommonen juoksurata, ei niin vaikea, kun ei olla kukaan käyty treenailemassa vähään aikaan!
 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hCN2zDr3FvA

Innostuin muokkaamaan kuvia photobucketissa, siellä on joku uus kuvan editointi jutska, ja löytyy vaikka kuinka paljon vaihtoehtoja kuvan väreille ja saa erilaisia efektejä ja kaikkea! Tässä kun nyt ollaan oltu flunssassa pari päivää, niin oon ottanut koirista pari kuvaa, ja osa kuvista on vapulta, kun paistoi aurinkokin! Niitä sitten muokkailin tai oikeestaan vaan vaihdoin väriä, jännää miten erinäkösen kuvasta saakaan jo pelkästään vaihtamalla sen mustavalkoseksi! ihan kun uuden kuvan olis ottanu :D uutta kollaasia on siis tulossa blogiin, ehkä jopa kokonaan vintagena! täytyy vielä kokeilla miltä mun hiusmallikuvat näyttää jos niitä värjää…
tässä pari esimerkkiä millasia kuvia tein - ennen ja jälkeen versiot:




hengissä ollaan

tadaa! taas on jäänyt blogin päivittäminen vähemmälle…. No siihen tulee varmasti muutos heti ens viikosta alkaen kun alkaa kesäryhmät ja treenit! Oon ollu tässä nyt melkein 2 viikkoa treenaamatta aksaa ja tekis mieli kyllä jo päästä reenailee murusen kanssa! Onneks se tapahtuu heti maanantaina, ellen tuu enempää kipeeks… johan tää onki kolmas kerta flunssasena tänä vuonna! ärsyttävää! Minttu jatkaa treenailua äitin kanssa mun ryhmässä ja Murun kanssa ollaan Tainan kolmostason ryhmässä, kröhöm me ei ehkä vielä olla sitä tasoa, mutta kova haave on kuroa kiinni tätä aikaa mikä on menny jumpatessa murulin jalkaa! En kuiteskaan halunnu alottaa mistään pentu/alkeisryhmästä, Muru kuiteski aika pätevänä koirana osaa jo aika paljon tekniikkaa ja osaa irrota kohtalaisesti sekä suorittaa jonkun verran rataa, luojan kiitos ehdittiin treenata vähän ennen onnettomuutta, muuten oltais ihan nollassa! Ja mä oon niin tavoitteellinen, että haluan kehittyä mahd. nopeasti, jolloin päästäis toivottavasti starttaamaan ekat viralliset kisat heti ens vuoden alussa ;) maanantai-illat menee siis nykyään treeneissä, 2 Lotan koulutusta elo-syyskuussa Murun kanssa, Minttu äitin kanssa, nekin siis maanantait. Muutenkin aion nyt kesällä treenata molempien kanssa useemmin, mullahan on aikaa! Ja ollaan aateltu vau:lta parin naisen kanssa lähteä Lotan luokse Ryttylään ottamaan pariset yksäritunnit, eli Murun kanssa sinne kesällä myös!

Lotta 23.4.

JES! eli päästiin siis varasijan kautta Lotan koulutukseen. Aloitettiin koko homma sillä että jokainen meni radan kisanomaisesti eli kerran läpi. Oli hyvä juttu, mintulla riitti vauhtia ja välillä kyllä tuntui siltä että kohta palkkaan kun menee noin hienosti, mutta onneks vauhtia riitti myös myöhemmäksi, niin sai silloin palkattua :) sitten kun kaikki oli menny yhen kerran radan läpi, juteltiin siinä hetki agilityn psyykkisestä puolesta. Eli siitä miten eri tunteita pitää osata hallita, ja miten tulee asettaa tavoitteita mutta niistä huonommista suorituksista ei saa masentua!! (kukaan ei siis ole täydellinen ;) ) puhuttiin myös siitä että treeneissä harjotellaan just tätä kisanomasta suoritusta, jolloin ne kisat ei tunnu niin jänskiltä, eli sama vire sekä treeneissä että kisoissa! Eikä pidä kisoissa ajatella epäonnistumista, niin kuin Lotta sanoi, että eihän koirakaan ajattele, että “voi ei menin väärään päähän putkea, aika noloa, mä en ehkä enää ikinä harrasta agilitya…” :D kukaan ei muista niitä epäonnistumisia enää myöhemmin!
No sitten päästiin asiaan ja aloitettiin treenaus, oli kiva rata! Lotta muuten sanoi, että Minttun on tullut lisää vauhtia ja pääsisi kyllä ihanneaikoihinkin jos menis noin kovaa kisoissa! Nyt siis alkaa etupalkan harjoittelu, eli jos kisoihin mennään, niin maalista löytyis palkka!
Tässä rata(Tuijan blogista napattu, kiitos :) )
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=atixQlpaBFQ



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti