tiistai 6. lokakuuta 2015

Long time no see

Hiphei täällä taas! Fiilis on parempi kuin viime tekstiä kirjoittaessa. Kesä me vaan lomailtiin aksasta, mä olin paljon töissä joten treenitkin jäi suht vähille. Syyskuussa kun tulin etelän lomalta niin palattiin arkeen ja korkattiin kisakausi. Parit kisat meni taas kerran fiiliksellä "paska laji, ei tästä mitään tuu niin lopetetaan tähän".
Reilu viikko sitten Janakkalassa melkeen itkua väänsin agilityratojen jälkeen, kun ne kontaktit ei taaskaan toiminut, vaikka treeneissä tekee loistavasti. Hyppyradalle kun mentiin, ihana Virpi tsemppasi, kannusti ja kehui ja käski lähtemään pitämään hauskaa hyppärille. Mehän mentiin pitämään kivaa ja yhtä pientä haparointia lukuunottamatta tehtiin sujuvaa flow-rataa, josta jäi törkeen hyvä mieli! Oli myös hienoa huomata et ilman tuota haparointia oltais taisteltu ihan siitä voitosta, kovassa porukassa vielä! Mutta nolla tehtiin kuitenkin ja saatiin sm-nolla -tili avattua :)


Viime viikonloppuna olin ilmonnut kaksiin kisoihin, Kouvolaan ja Kirkkonummelle. Lauantaina Kouvolassa aloitettiin hyppärillä, tosi jouheva ja helppo rata, paitsi keppikulma oli hankalahko avokulma. Me hyllytettiin hypyllä ennen keppejä kun Muru menikin toiselta puolelta. Sit tein testin ja vaan lähetin ja käskytin kepeille, wou sinne meni! Ihan sika makeesti haki :) Loppurata mentiin hyvällä tatsilla maaliin ja jäi siitäkin hyvä mieli!
Agiradalle otin ihan uuden asenteen, Murun otin autosta vasta juuri ennen kuin meijän oma vuoro oli ja kannoin sen lähtöön, näin ei ehtinyt kerätä kierroksia. No myös kontakit käskytin tiukemmin ja aiemmin kuin yleensä ja mitä tekee Muru??!! Ottaa jokaisen kontaktin!!!!!! Hitaasti ja selvästikin epävarmasti mutta se pysähtyi jokaiselle kontaktille ja odotti mun kehujen jälkeen lähtölupaa ja vapautuskäskyä. WOW! Olin ihan äimänkäkenä, harmitti että mentiin vain 0.22 s yliaikaa, kun muuten oli nolla, mut samaan aikaan olin super tyytyväinen, että se edes otti ne pirun kontaktit, vaikka sitten hiipisi alas, eli meille tuo rata oli lopulta kuin voitto :) Seuraavalla radalla oli vieläkin varovaisempi kontakteilla, juoksi mm A:n ohi mut otti tälläkin radalla jokaisen kontaktin. Vauhti ei vielä päätä huimaa, ei tosiaan, eli epävarmuutta havaittavissa jokaisella kontaktilla, mutta eiköhän se vauhti sieltä tuu kun mun ei tarvitse olla niin tiukkana ja jännätä itekin niitä...

Hyvällä mielellä lähdettiin kohti sunnuntain kisoja. Anne Savioja oli tehnyt kivat ja sujuvat radat, joissa oli myös haastetta. Jälleen kerran lähdettiin tekemään hyviä kontakteja, noh kun ne taas onnistuivat, oli tulos jäätävä. Semmoinen mitä en olisi todellakaan osannut odottaa! Me tehtiin tuplanolla agilityradoilta!!!!! Ihan käsittämätöntä :D Olin niin onnellinen kaikesta, siitä että mä sain pidettyä hermot kasassa vaikka olin vika starttaaja, ja siitä että vaikka oli jo eka nolla alla, tein kunnolla loppuun asti! Ja siitä, että Muru kuunteli ohjausta ja teki kontaktit, siitä, että ihana kanssakisaaja Eveliina eli mukana meidän radoilla ja hihkui maaliin tullessa jolloin tajusin että hitto, nyt se tupla tuli! :) Hyppyrata hyllytettiin, mut eipä haitannut yhtään, olin vaan hymy huulilla koko loppuajan! Ihan huippu viikonloppu takana!

Nyt kun näyttäis siltä, että se aurinko paistaa myös risukasaan, uskaltaa jo hieman huokaista. Toki tiukalla linjalla jatketaan, treenejä ja epiksiä paljon alle ja varmuutta kontakteille. Mut samalla on huojentunut olo siitä, et ehkä tästä vielä tuleekin jotain ja mun ei tarvi tehä Murusta rukkasia ;)
Ens vklp onkin meidän omat kisat ja samalla piirinmestaruuskisat, hyvällä mielellä sinne!


Eilen käytiin tuuramassa Tanjaa Huotarin Peten treeneissä ja voi kun joku olisi osannut aiemmin sanoa ja paasata noista pikkujutuista... Se katse... Älä käännä selkää Murulle, kun se menee heti epävarmaksi ja hakee hyppäämistään mikä syö aikaa.. Ja pitäis ite vähän himmata ja antaa Murun mennä edellä, tämäkin näkyy vauhdissa! Ja vielä se, kun menin mainitsemaan etten käskytä Murua juurikaan radalla, mihin Pete ei ollut kiinnittänyt huomiota ennen kuin sanoin :D eli kun ne käskyt otettiin messiin ja kun ne vielä olisi ajoissa niin sekin tsemppasi Murua ja näkyi vauhdissa, eli mun pitää alkaa totuttelemaan käskyttämiseen!


Ehkä hiukan sekalainen kirjoitus mut se kuvastaa mun viime aikojen fiiliksiä, nyt kuitenkin on sellainen fiilis et "Tää on parasta just nyt", kun tietyt palaset alkaa loksahdella paikoilleen ja löytyy lisää pikkujuttuja mitä työstää, vaikka peruspaketti onkin kasassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti