keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Kisat ja treeniä

Piirinmestaruuskisat oli ja meni.. Joukkueradalla oltiin ankkureina, meidän joukkueella alla 2xhyl ja yks 0-tulos eli ei paineita meille. Mentiin tekemään hyvät kontaktit ja niissä kyl onnistuttiin :) tehtiin nolla ja se antoi hyvää tsemppiä seuraavalle päivälle.

Kari Jalonen oli tehnyt hyvät radat, vähän haastetta mut ihan suoritettavissa olevat. Agilityradat hyllytettiin, ihan pienet virheet mut jes jes jes, kontaktit onnistui! :) Hyppyrata oli huippuhieno!! Siitä sain kehuja, mut harmi tehtiin hylly kolmanneks vikalla esteellä :D ihan oman rytmittämisen puutetta, mut koira ainakin irtos, hyvä niin :)

Oltiin maanantaina Peten treeneissä, olin ollut koko viikonlopun Topteam-leirillä (ollaan varakoirakkoina kyseisessä tiimissä) ja mieli ja keho oli todella väsynyt ja jumissa. Hyvin sain tsempattua ja kun tehtiin asiat mulle helpoks niin eihän mun enää tarvinnu juur mitää tehä, siltä se tuntui ;) Pete sanoi mulle etten saa käyttää "tyrkkäisyjä" esteille, vaan pelkällä kropan suunnalla ja liikeellä kohti estettä pitäis Murua ohjata. Ja mikäs siinä, Muru on kuulemma niin taitava, estehakuinen ja rataa lukeva, että mulla ei oo mitään hätää :) Vitsit noista treeneistä jäi hyvä mieli, meillä on kuulemma todella hyvällä mallilla tekeminen, nyt vaan viilataan niitä pieniä juttuja, jotka vaikuttaa sit esim aikoihin. Muistaisin vaan sen pirun katseen, mistä joka viikko jurputan omille ryhmille ;) Ehkä se sieltä lähtee tulemaan!


Eilen Marjan pitämissä viikkotreeneissä Murun A oli jotenkin huono, se tepsutteli alastulon, yhtä epävarmasti kuin kisoissa. Onneksi sain Topteam-leiriltä ohjeet miten tuota nyt sit vahvistetaan ja treenataan ja saan lähettää Sanna-koutsille videoita jotta saan etäopetusta, eli ehkä tähänkin löytyy ratkaisu! :)

Tässä pikakuulumiset, viikonloppuna epiksissä pääsee palkkaamaan niitä edes-sinnepäin-onnistuneita-kontakteja... ;P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti