torstai 10. joulukuuta 2015

SM-nollat kasassa

Jippii! Ja hups, mites näin pääs käymään? :D tosiaan 2 kk sisällä nollat tulivat, aika tasasen varmaa tekemistä on ollut noiden nollien suhteen, about 1 nolla/kisa. Mut on tää kyllä huojentavaa, ekana taistellaan puoltoista vuotta yhden agiradan nollan tekemiseen, nyt kaikki 7 nollaa tuli 2 kk sisään! Kontaktit vaatii kisatilanteessa vielä hirmusesti työtä, treeneissä tekee jo ihan äly-makeita toistoja :) Nyt on onneks hyvää aikaa laittaa ne kontaktit kuntoon myös siellä kisoissa!

Muutamia juttuja mitä pitää myös alkaa vahvistamaan ennen kesää:
  • takaakierrot! (ne vaatii muistuttelua)
  • keppikulmat vahvemmiksi
  • PUTKIJARRU (koutsi Marja tietää, et tää on niiiiiin meidän heikkous!)
  • irtoaminen myös useammille esteille peräkkäin, Timo Rannikon koulutuksessa tämä tuli ilmi, Muru ei hakenutkaan enää yhden irtoamisen jälkee enempää esteitä vaan käänty mua kohti.
Syksy on mennyt kamalan nopeasti, olen kouluttanut keskimäärin 2 krt viikossa, normiryhmää sekä valmennusryhmää, kummatkin ovat olleet erittäin antoisia ja niistä olen saanut itsellenikin tsemppiä omaan tekemiseen :) Mun valmennettavina pikku pennuista asti olleet Diego ja Sisu ovat ihan kohta kisaiässä ja miten hienoja niistä onkaan kasvanut! Kohta pääsee taas ykkösten ratoja seuraamaan ja katsomaan miten opit ovat menneet ohjaajille perille ;)


Nyt kun ne ässämmät lähenee niin voisin toki koittaa ryhdistäytyä myös tämän blogin kanssa ja yrittää muistaa kirjoitella tänne treeneistä ja kisoista yms... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti