tiistai 30. huhtikuuta 2013

Loppu häämöttää..

Meinaan talvikauden tosikkoryhmässä sekä Korkeavire -treeneissä. Mä oon niin tyytyväinen, että päästiin talveksi Murun kanssa Kaijan tosikkoryhmään! Sitä me just tarvittiin silloin syksyllä, kun oltiin kesä vähän muisteltu, että mikäs juttu tää nyt olikaan. Kaija on ihan super-koutsi!! :) Meillä oli niin hyviä treenejä, joka kerta sieltä tuli jotain uutta ja Kaijan asenne koko hommaan on kadehdittavaa :) Ja koko homman kruunas toki se, että saatiin tasasesti koko talven ajan myös ulkopuoliselta oppeja, eli Samilta. Samin treenit olivat myös jotain, mitä jää kaipaamaan! Sami ihastui Muruun jo viime kesänä, kun pyörähdettiin nuorison treeneissä mun mökkireissun jälkeen, ja olo oli aika väsy varsinkin, kun bussissa tuli just ennen treenejä istuttua yli 4 tuntia..No onneks Muru oli silloin iskussa ja herätti kovasti kiinnostusta Samissa :) no Sami on nähnyt nyt tän talven aikana meijän kehitystä, Muru on mm. oppinut kepit&kontaktit, alkanut hyppiä rimoilla, korkannut viralliset+muuttunut erittäin estehakuiseksi. Kehityshän on ollut ihan huikee!
Mulla on kasvanut kilpailuvietti tän talven aikana, ja sinne kisoihin lähetään asenteella, eikä millään "anteeks et oon olemassa" -mielellä! Kaija on aina treeneissä huomauttanut jos jokin pätkä on vedetty silleen "ihan sama" -meiningillä, ja seuraava pätkä piti vetää 120% aseenteella tai muuten siellä oltais oltu aamuun asti :) Murun kanssa muutenkin oon omasta mielestä kehittynyt ihan hiukeesti, Murun kanssa kun hommassa pitää olla täysillä mukana, se ei korjaa mun virheitä...:) Se menee tasan tarkkaan sinne minne sen ohjaan, jopa ihan pikkasen liian rajulla käden heilautuksella se on hakenut jo jonkun hypyn jostain toiselta puolelta kenttää :P eli keskittymistä ja aivoja vaatimaa hommaa tää on!
Kaijalle suuret kiitokset ruoskimisesta ja tsemppaamisesta, meillä oli Murun kanssa ihan huippu talvi! :) 
Tuleva kesä meneekin nuorisoryhmässä, vielä kun sinne pääsee tänä kesänä :) Ohjaajina Mari Silander ja Helena Tiainen, että hyvässä opissa treenataan tulevakin kausi!! :)

Loppu häämöttää siis myös Korkeavire -treeneissä. On ollut erittäin hyvä juttu saada se toinen ohjattu treeni viikolle. Eri alusta, eri esteet, eri tyypit, eri kouluttaja, kaikki plussaa :) Emilia on todella hyvä kouluttaja, joka treenissä on joku idea ja joka treenit on suunniteltu todella hyvin! :) Mehän tyylikkäästi mentiin suoraan kisaavien ryhmään syksyllä, vaikkei edes silloin vielä kisattu..:P No ihan hyvin siellä pärjättiin ja nyt vuoden vaihteen ajoista lähtien ollaan sit oltu ihan tasaväkisiä jäseniä :) Suuret kiitokset myös Emilialle treeneistä! :)

Ja niin tosiaan onhan vika kerta myös mun tän hetken ryhmän kanssa. On se niin erilaista kouluttaa harrastajia ja kisaavia, molemmissa hyviä ja huonoja puolia :) Talven ryhmä oli motivoitunutta ja ne teki innolla ja taidolla töitä ja ei voi kun olla ylpeä niistä kaikista :) Tuleva ryhmä on onneksi tuttu, kisaavien ryhmä sekin, on siellä maxien piirinmestari, pari aika tulista ja nopeaa maxia sekä pari nopeaa miniä. Haastetta siis luvassa kesälle, mut se on pelkästään hyvä juttu! :)


Ja mun puolesta loppu vois häämöttää myös meijän ykkösluokassa kisaamisessa :) ja kysyin aamulla Murulta, et voitasko lauantaina nousta jo kakkosiin, niin Muru pussas sen merkiksi että voidaan ;) Hirvee hinku jo kisaamaan, kun koko huhtikuu ollaan oltu pois kisakentiltä!
Ainoo hidaste tässä nyt on mun flunssa, joka iski oikeestaan eilen kun oltiin leffassa äitin kanssa. Ihan järkyttävä kurkkukipu ja väsynyt olo, nukkuminenkin oli aika haastavaa :/ nyt mä täällä kotona yritän tsemppailla ja saada itteni kuntoon ennen lauantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti