sunnuntai 19. tammikuuta 2014

toka agiserti!!

Huh onpa käsittämätöntä! Siis viikon sisään 3 sm-nollaa lisää ja 2 agisertiä, aika huippua! :) Eilen Janakkalasta napattiin 2 nollaa lisää, harmi vaan ei ollu tupla, kun keskimmäiseltä radalta hylly... No nyt meillä on 5 nollaa joten se tupla on ainoa mikä puuttuu ja sit se voittonolla kans ;) kun se on pari kertaa jääny sen alle sekunnin päähän... mutta aikaa on!

Minna Räsänen oli tuomarina, ja kivat radat oli Minna tehnyt! Hyppärillä aloitettiin ja Muru meinas tehdä joitain omia ratkaisujaan, mutta kuunteli kuitenkin niin, että tuli sit mun suunnitelman mukaan ;) tietty noi sen mutkat vei sekunteja ja kun hävittiin voittajalle tasan sekunti, niin ilman mutkia me oltais varmaan voitettu.... Mutta jossittelu on turhaa ;) sijoituttiin neljänsiksi.
Tokalta radalta lähdettiin hakemaan sitä tuplaa, mutta kun ei niin ei. Hylly tuli, kun olin himpun verran myöhässä...
Vikalle radalle tsemppi päälle ja nollalla maaliin :) alle sekunti hävittiin voittajalle, eli sijoitus 2.! Ja iloisena yllärinä SERT-A :)


Viime aikoina on mennyt niin hyvin, että ihan pelottaa milloin tää onni kääntyy laskuun? ;) Mä niin nautin mennä Murun kanssa, kun se keskittyminen ei voi herpaantua hetkeksikään, muuten se on menoa se... Muru tekee joka kerta työtä täydellä innolla, mikä on ihan parasta!! 


Nyt on semmonen ikävä juttu, että meijän hallilla on mittava vesivahinko ja treenitaukoa tulee joitain viikkoja... Myös meidän helmikuun kisat on jouduttu perumaan :( Ikävä juttu mutta eihän sille mitään voi... Nyt ei auta kuin kisailla ja taukoilla treeneistä, muutakaan ei voi!


Tytöthän ei näistä ilmoista tykkää, mutta käytiin vähän kuvailemassa niitä tänään Messilän pellolla, kun aurinkokin paistoi!












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti