sunnuntai 12. tammikuuta 2014

SERT-A :)

Eilen oltiin kisaamassa Ojangossa Kikan ja Speedyn kanssa. Sari Mikkilä oli  tuomarina ja kylläpä Sari olikin tehnyt kivat radat! Helpohkot, mutta silti mahtui sinne kompastuskiviäkin... Eka rata oli hyppäri, alussa pelkäsin putkea jonka takia tein sitten tyylikkään "lapa"ohjauksen pituudelle ;) loppurata oli tosi hyvää ja nättiä menoa!
Toka rata alkoi kivalla suoralla, kiva kun suoriakin pääsee juoksemaan välillä kolmosissa :) kepeillä lähdin liian aikaisin ohjaamaan Murua jo seuraavalle hypylle, jonka takia jätti vikan välin menemättä, no me korjattiin se ja 5 vp siitä.
Vikalle radalle kehitin ittelleni jonkilaisen tsempin ja ehkä jopa joitain lisäpaineita nollasta, sillä aamuinen jännitys palasi just ennen vikaa rataa... Rata oli helppo ja ajattelin varmaan, että tuollaisilta radoilta ne nollat täytyy hakea.. :P  Rata alkoi jo pelottavasti, sillä kuulin kun Muru kolautti ekaa rimaa, no se onneksi pysyi kannattimillaan.. Tällä radalla mulla oli joku flow esteelle 15 asti, jolloin ajattelin etten selviä maaliin asti, kun jännitti niin paljon että jalat tärisi... :D mutta siihen asti me tehtiin vaan hienoa ja vauhdikasta rataa, minä ja Muru, jossain kuplassa jossa ei muita näkynyt... Loppusuoralla painatettiin menemään ja nollahan sieltä tuli! Ja sillä me mentiin johtoon, ja johdettiinkin melkein loppuun asti, kunnes oli enää muutama koira jäljellä ja yksi meni meidän edelle, tosin alle sekunti oli eroa... Eli tultiin toisiksi ja saatiin meidän eka agilitySERT!!!! Ihan huippua!! :) en olis kyllä ikinä osannu edes kuvitella, että me napattais tuolta noinkin isoista kisoista serti... voi vautsi! Ja kaikkein parasta oli kyllä se, että me tehtiin kaikki radat Murun kanssa yhdessä, paketti todellakin pysyi kasassa joka radalla <3 Eilinen oli ihan super päivä, vaikkei kaikkien ratojen tulokset siltä näytäkkään, mutta eilisillä radoilla me nautittiin lajista, tehtiin radat yhdessä ja onnistuttiin monissakin kohdissa! Tästä on hyvä jatkaa :) jos vaikka alkais uskaltaa ottaa jotain riskejäkin kohta ;)





1 kommentti: