sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Kolmoset korkattu!

Pitkä viikonloppu takana VAU:n ekoissa hallikisoissa kisaajana ja talkoolaisena :) Eilen korkattiin Murun kanssa kolmoset ja Minttukin pääs yhelle radalle. Tavoitteena Murun kanssa oli pitää paketti kasassa kolmen radan verran ja Mintun kanssa vauhdikas rata.
Tuomarina mini3-luokassa oli Henri Luomala, joka oli tehnyt kivat radat!! Hyppärillä aloitettiin, 10 vp, ja vähän tahmeaa menoa, Muru ei ollut parhaimmillaan, vaikka yleensä se eka rata meillä on paras.
Minttu sentään oli aika suuri yllätys sekä mulle että aika monelle muulle... vissiin yli vuoden kisatauko oli tehnyt tehtävänsä :D Minttu lähdössä ryntäs ratahenkilön luo, joka istui siinä lähtöhypyn vieressä :O siinä kun hetken aikaa huutelin, niin tuli mukaan, vähän varovasti lähti, mutta lähti kuitenkin! Keppien jälkeen tuli kaks kertaa hypyn ohi, vaikka siinä ei ollut mitään ihmeellistä? Ihan kun ois tullu mun luota hakemaan turvaa :D No seuraavassa kaarteessa se katteli radan reunalle et "hei mitä nää tyypit täällä oikeen on???" Mulla oli pasmat menny sekasin jo siinä lähdössä, niin että ohjaus oli sit mitä oli, ja pari hyppyä ohitettiin, ja lopussa mä olin sijottunu ihan miten sattuu ja sit vaan rilluteltiin maaliin. Mutta siis täh, Minttu joka on maailman estevarmin koira, jonka ei pitäis häiriintyä yleisöstä oli ihan kun eri koira :D Kaija kuuluttikin, et ei oo Minttu tainnu tottua et halli on näinkin iso, kun pikku kentällä yleensä treenaillaan :D No mut Mintun osalta tavoite vauhtiradasta ei toteutunut tällä kertaa!

Tokan radan alku oli jo sen verran paha, kun kepeille piti mennä, mut putki näkyi suoraan lähtöön ja niin kuin arvata saattaa, Muru valitsi putken mieluummin kuin kepit :) Tässä siis treenin paikka, niin kuin Helenan kanssa onkin ollut jo puhetta. Loppurata oli muuten aika kiva, ja tehtiin jopa suurin osa radasta yhdessä :)

Vika rata oli kaikista kivoin, sujui puoliväliin asti tosi hyvin, sit hetkeks ote herpaantu, mut Henri ei antanu femmaa, vaikka joku ois voinu antaa, kun Muru meinas kääntyä pois hypyltä, kun ohjaaja veti jo ohjaavan käden ties minne :D Aika lopussa oltiin, kun saksalaisessa Muru hävis hetkeks näköpiiristä ja hyllyhän siitä sit tuli!



Mutta tosi kiva fiilis jäi, vauhti oli kohdillaan ja radat sisälsi paljon hyviä pätkiä ja me tehtiin radat aikalailla yhdessä :) mä haluun uudestaan kisaamaan.... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti