keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Tiistain viikkotreenit

Eilen treenit piti Helena ja treenin teemana oli, että ohjaajalla piti tulla hiki, helppoa rataa mutta korkealla vireellä ja niin ettei rimat putoais, ja eri ohjausten kokeilu sekä luotto niitä tehdessä. Pätkät näytti tältä:

Valkoiset pallot tehtiin ekana, juostiin 1 ja 2 hyppyjen molemmilta puolilta, kepit myös molemmilta puolilta ja leieröinti putkelle 9 sujui ihan sairaan hyvin!!! Helena sanoikin, että tämmöstä treeniä nyt Murulle, jotta itsevarmuus pysyy yllä ja mulla luotto koiraan ;) Helena sanoi, että tällästä menoa se haluaa nimenomaan nähdä Murulta!! 
Mustissa palloissa alku tehtiin kahdella eri tavalla, kakkoselle pakkovalssi-jaakotus sekä perus pyöritys. Pakkovalssi-jaakotuksessa mun täytyy rohkeesti lähteä liikkeelle, eikä jäädä oottelemaan Murua! Muurille napakka suullinen käsky, jolla tulee mukaan putken kauempaan päähän. Vaihdettiin 8-hyppy pituudeksi ja treenattiin ennakoivaa valssia siis pituudelle, sujui hyvin, kunhan mä muistan pitää ohjaavan käden messissä vaikka liike lähtiskin jo kohti keinua! 
Super-hyvät treenit! :) 


Ja taas on kaikkea kivaa luvassa! :) perjantaina lähdetään Marin ja Pian kanssa Lotan luo Ryttylään yksäritreeniin. Lauantaina kisailemaan Ojankoon, maanantaina Samin treenit, keskiviikkona Samin treenit, lauantaina 5.10. kisat Janakkalassa ja sit tietty meijän omat kisat 19-20.10. ja Lotan treenit 21.10 :)

Ja tosiaan Minttu pääsee myös kisaamaan yli vuoden tauon jälkeen, meijän omiin kisoihin hyppärille, jossa ainut tavoite on saada sellanen rata, joka menee alle ihanneajan ja että Minttu suostuu ylipäätään menemään mun kanssa ;) (Eli Saija, jos luet tän, niin pistä kalenteriin tuo viikonloppu, olis kiva nähdä pitkästä aikaa!! :) )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti