torstai 19. syyskuuta 2013

Kisaviikonloppu

Viime viikonloppu oli aksakisapainotteinen, lauantaina kisattiin Pennalassa ja sunnuntaina Ojangossa.
Lauantaina P-Haun kisoissa juostiin Murun kanssa yks agirata, Johanna Nyberg tuomaroi. Oli melko helppo rata, me saatiin tulokseksi 10vp. Rima tippui aika alussa, ja keppivirhe, kun mä lähdin ryntäämään ja Muru ei taittunut tokaan väliin, kontaktit oli kuitenkin täydelliset! :)

Sunnuntaina oli sitten vuorossa Ojangon keikka, 2 agirataa. Heidi Viitaniemi oli "tuomarina", mutta Tomas Berglund hoiti tuomarin hommat ollessaan tuomarinharjoittelija. Melekosen vaikeet radat oli Tomas tehnyt, tai ainakin radat olivat tuplasti vaikeampia mitä Johannan lauantain rata oli, ja molemmat radat sisälsi jonkun ansan tai vaikean kohdan.
Mä tiesin jo ennen ekaa rataa, että keinun jälkeinen elämä tulee olemaan meille tooosi vaikeeta, koska Murulla ei oo keinulla pysätyskontaktia, enkä voi lähteä hirveellä höökällä juoksemaan eteenpäin, kun muuten tulee lentokeinu... Joten hyllytettiin sitten keinun jälkeisillä hypyillä :P
Toka rata oli enemmän mun mieleen, ja aika lähellä oli meidän nousu kolmosiin... Mutta mä pelkäsin ansaputkea ja käskytin Murun kääntymään ihan pikkusen liian aikasin, joten 5 saatiin... Kuuliaisella päällä Muru siis oli :) Oltiin tokia ja kotiin lähdettiin hyvien palkintojen kera! Viikon päästä uus yritys, tällä kertaa Ojangon hallissa!

Tässä vielä Ojangon radat:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti