perjantai 1. maaliskuuta 2013

Jo maaliskuu!

Mihin tää vuosi oikeen jo kuluu? Nyt aletaan jo olla kohta keväässä ja sitä myöten myös kesässä! :) ihanaa! Kesäkisat ja kaikki!! Meidän seura kirjoitti keskiviikkona vuokrasopimuksen uudesta kisamittaisesta ja paaaaaaljon paremmasta hallista! Ja halli siis sijaitsee Lahdessa, mikä tarkoittaa, että myös Lahdessa tullaan jatkossa järkkäämään hallikisoja! :) IHAN PARASTA!
Mulla alkuvuosi on mennyt hammasvaivoja hoidellen tai oikeestaan niistä kärsien...Sain maanantaina jo kolmannen antibiootikuurin leikatun viidaudenhampaan takia, joka ei oikeen lähteny paranemaan..Kaiken lisäks sain tikit jo toisen kerran..Ärsyttävää! Just kun oli päässy hyvään lenkkifiilistelymakuun niin tulee tämmösiä tyhmiä taukoja! :/ No jos nyt kolmas kerta toden sanois ja tää antibioottikuuri ja hampaan läpikotainen tutkiminen auttais ja vihdoin pääsisin näistä vaivoista eroon!
Meillä oli keskiviikkona ohjaajien kokous, jossa siis mentiin eka omilla koirilla ja sen jälkeen vaihdettiin koiria. Mä en ois saanut vielä ke juosta, mut onneks radat ei ollu niinkään juoksuratoja niin pikkasen vaan kokeilin :) tiistain viikkotreeneissä meinaan Kaija juoksi Murun kanssa, ja vitsi ne meni oikeen mallikkaasti! Kaija oli ihana kun huus kesken radan, että tää on ihana koira, tekee just niinku mä käsken :D Mut Muru on <3 Mä kokeilin mennä x-rotusella kolmosluokan koiralla Onnilla, jossa on bordercollieta ja kelpietä! Onnin kanssa oli tosi kiva mennä, kun se on aika samantapanen kun Muru, kiihkeä. Eli sen kanssa tarvii mennä samalla rauhallisella asenteella kun Murunkin kanssa!
Ja kun seurakaveri Merja houkutteli facebookissa kisauraansa aloittelevia ja jo kisoja korkanneita ykkösluokkalaisia yhdessä kisoihin vau:n tunnelmaa ylläpitämään, niin kyllähän sinne oli ilmottauduttava! Eli 10.3. ja Hyvinkää, here we come!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti