maanantai 26. elokuuta 2013

Onnellinen potenssiin tuhat!

Voi pojat! Ja tytöt! Nyt sujuu meinaan agility! Tai kontaktit ainenkin :) Purinan agiradan keskeyttämisen jälkeen Muru on ottanut jokaisen kontaktin! Siis yksi ainoa kerta riitti Murulle ja tajusi, että radalta joutuu pois jos sikailee kontakteilla. Fiksu likka, sanoisinko! ;) Mutta viime viikon keskiviikkona käytiin äitin kanssa Ojangossa epiksissä harkkaamassa kontakteja ja nimenomaa palkkaamassa niitä. Joka kerta, tattadaaa oikein! JEE! Sain siis palkattua, mikä oli just täydellistä sen keskeytyksen jälkeen, jos Muru vihdoin tajuais mitä mä siltä haluan! Ei siis enää pomppufiilistä, eihän Muru :)  möllien radalla 2xhylly, kun palkkasin, mutta muuten nollat siis. Mintun kanssa äiti meni pallo kädessä, jottei Mintulle tule paniikki-fiilistä kun vieraalla kentällä ollaan. Mutta kivasti meni, 10 vp, pikku ohjausmokia, ei sen kummempaa :)
Kisaavien radalla Murulla lähti lapasesta, ei huoh... :D se meni niin omiaan ettei oo tosikaan! Mutta kaiken sähellyksen keskellä, täydelliset kontaktit :)
Äiti ja Minttu menivät toooosi nätisti, äitillä oli keskittyminen hallussa ja äiti sanoikin, että oli ihan super kiva fiilis mennä, ja se näkyi :) harmillinen hylly, mutta silti alle ihanneajan! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti