maanantai 12. elokuuta 2013

Lotan treenit 8.8.

Viimosten kesälomapäivien aikana oli kuuma... Ja olipa meillä ohjelmaakin! Varsinkin koirilla :) viikko sitten oltiin Haminassa tutuilla yötä ja maalla kun asuvat, saivat koirat juosta 2 päivää irti pitkin pihaa ja kylläpä ne nauttikin :) Muru kävi välillä läheisessä metsässä viilentämässä itse itseään mutakylvyssä, mutta palasi kiltisti takaisin, kun huhuiltiin. Minttukin pysyi nätisti näköpiirissä ja keskittyi ennemminkin teletappi-lelun tuhoamiseen, olihan hän itse löytänyt kyseisen lelun jostakin päin pihaa :P
Tiistaina äiti treenas Murun kanssa Helenan treeneissä, mä en ollu treenikunnossa ja pidin pientä saikkua treeneistä, mutta hienosti äiti meni Murun kanssa! :) onpahan ainakin vara-ohjaaja, jos mulle jotain sattuis :P Keskiviikkona käytiin Marin ja cockeripoikien kanssa metsälenkillä ja uittamassa koirat. Myös muutama geokätkö tuli löydettyä!
Torstaina olikin sitten Lotan treenit, aiheena keppikulmat:

Mä olin yllättynyt, miten hyvin Muru meni avokulmiin joka kerta oikein :O Lottakin sanoi, että ne oli ihan älyttömän hyvät! Meijän tarvii nyt vahvistaa esteiden ohikuljettamista, eli esim. tuossa kohdassa 15-16 Muru ampas joka kerta 9-putkeen. Tosin kun mulla oli lelu kädessä, Lotta sanoi, että teen ohjauksen heti paremmin :D valssit ja persjätöt myös treenilistalle keppien loppuun ja takanaleikkaukset! Olipa kivat ja hyödylliset treenit :)Myös Minttu pääs treenaamaan toisella puolella hallia :) voi kun se oli innoissaan!! Tehtiin ihan vähän ja lopetettiin vauhdikkaaseen suoritukseen :)
Lokakuussa meijän kisoissa pääsee Minttukin kisaamaan ainakin yhdelle radalle! :) katotaan mikä tilanne, kun viime kisoista on vuosi aikaa!

Perjantaina Kikka tuli Speedyn kanssa mettälenkille tänne "meijän" metsiin :)

Eilen käytiin hallilla pikatreeneissä, tehtiin Lotan rataa ja vauhtiharkkaa sekä Murulle keinua ja A:ta häiriön kanssa, oli mukavat treenit! :)


Tässä keppiharkkaa parin viikon takaa:
http://www.youtube.com/watch?v=nZOlK0WQY-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti