perjantai 30. tammikuuta 2015

Pikakuulumisia ja palkintoa

Kun tapahtuu paljon, ei ehdi ajatella, että tännekin kirjottaisi niitä juttuja... Viime kirjoituksen jälkeen on tapahtunut melko lailla asioita. Mua ahdisti meidän juoksu-A niin paljon, että käytiin A-qilitylla Katjan opeissa treenaamassa A:ta. Muru oli hurjan pätevä, Katja sanoi, että kehikon se osaa todella hyvin, nyt vaan tarvitaan askellus kohilleen. No asiassa mentiin eteenpäin ja homma alkoi näyttää jo todella hyvältä, kunnes.... Nyt tän viikon treeneissä tehtiin meidän uudella A:lla ja eikö se himmaillut ja tarjonnut 2 on 2 offia joka kerta... Mä en tiedä kauanko mun kärsivällisyys enää riittää jankata sitä A:ta sen kanssa :s Töitä on tehty hurjasti, mutta homma ei vaan mee eteenpäin. Jos vielä yrittää, mutta mikäli mitään ei tapahtu, niin mieluummin säilytän mun mielenterveyden ja ennenkaikkea ilon ton lajin parissa ja palataan takaisin vanhaan...

Sami ja Pete on pitänyt meille treenit, käytiin A-gilitylla valkkuryhmän kanssa Peten yksärillä ja voi, kun olikin huippua!! Tehtiin rata ekalla yrkällä nollana läpi ja Pete heittikin siihen että "seuraava koira" :) Noh kyllä me sieltä löydettiin vähän viilattavaa ja kokeiltiin eri ohjauksia eri kohtiin. Hurjan kivat treenilöt! Ja mun kuulemma kantsis alkaa käyttää sylkkäreitä, niin hyvin ne toimii Peten mielestä.
Sami kaipaa multa luottoa ja rohkeutta ohjata Murua. Kun on kuulemma taitava koira ja ohjaaja niin pitää ottaa riskejä. Pois mukavuusalueelta!! Tehtiin lyhyitä treenejä valkkuryhmässä, joita Sami suosittelee nyt kun arvokisakausi ei ole vielä ihan lähellä. Nyt pistetään perusasiat kuntoon :)

Joulukuun lopussa oli meidän kisat. Allan tuomarina, ihan jees radat, mua tietty mietitytti meidän kontaktit, mutta ne meni yllättävän hyvin! Eka radalla Muru tuli keinun melko rumasti, joten mentiin sylikyydillä pois. Tokalla radalla se teki täydellisen keinun vaikka mä juoksin jo edellä!! En muista milloin viimeks se ois kisoissa tehny oikeaoppisen keinun :) hyppäriltä nolla.

Hyppärinollat alkaa olla jo aika peruskauraa, ois kiva vaan saada niitä nollia myös agiradoilta... Mut ehkä tää tästä, hiljaa hyvä tulee :)

Ja ainiin, saanko esitellä....

Villähteen Agility-urheilijoiden vuoden 2014 agilitykoirakko! 


Muru polleana pokaalinsa kanssa, joka on isompi kun itse voittaja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti