lauantai 8. helmikuuta 2014

kisat ja treenit

Hiljaiseloon on syykin, mun koeviikko... Nyt se on kuitenkin ohi ja ehtii tännekin päivittää kuulumiset! Viikko sitten oltiin kisaamassa BAT:in kisoissa ihanalla Vuokkoset areenalla, paras kisapaikka ikinä! Ritva Herrala oli tuomarina ja oli tehnyt tosi kivat radat. Me rykästiin ekalta radalta nolla, sijoitus tais olla 6. Ihan ok rata, kepeille menoon olin sika tyytyväinen, se oli hieno!
Asenne oli mulla kohillaan ja taas lähdin tekemään hyvää rataa, joka tois meille sen tuplanollan... Mutta kun varmistelee ja varoo liikaa, siinä käy huonosti... Yksi kohta koitui meidän kohtaloksi, ja voivoi, niiiiiin pienestä se oli taas kiinni... Tää rata oli musta ehkä kaikista kivoin, vaikka hylly tulikin! Vikalla radalla ei sit ollu enää paineita, ja rata lähtikin hyvin käyntiin, mut keinun jälkeen Murulle tuli joku ihme häröily ja siinä meni sit mulla pasmat sekasin ja hylly! Taas kepeille meno oli huippuhieno! Vaikka sika tulikin sieltä vikasta välistä veke, no en jäänyt korjailemaan, loppu olikin taas hyvää rataa.
Harmittaa, harmittaa paljon... Kun se tupla on niin lähellä ollut monesti, mutta ei auta... Onneks on vasta helmikuun alku ja aikaa on!




Tiistaina oltiin Kikan ja Sarin kanssa Heinolassa treenaamassa. Kiva halli oli ja kivat treenilöt saatiin aikaseksi! Kikalle ja Speedylle olin suunnittelut ennakoivia valsseja, ja Murulle halusin puomi-putki-erottelua. Siinä ongelma on, että Muru ei kestä jos lähden paljon ennen sitä juoksemaan, silloin hakee putken. Jos taas annan Murun mennä edellä ja käskytän takaa, se menee hienosti puomille, onhan se toki ehkä himpun verran hitaampi suoritus kun en voi kisata Murun kanssa puomilla. Se on siis selvä treenin paikka!

http://www.youtube.com/watch?v=fWiqwnVX1-4


Huomenna mennään taas kisaamaan, Ojankoon ja ens viikonloppuna Janakkalaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti