torstai 29. elokuuta 2013

VOITTONOLLA!

Viime viikonloppu vietettiin siis tyttöporukalla Ylöjärvellä, lauantaina Muru starttas 3 rataa ja sunnuntaina oli sitten junioricupin finaali. Lauantaina tuomariharjoittelijana oli Jari Suomalainen, joka oli tehnyt älyttömän kivat radat! Mä lähdin luottavaisena radalle Murun kontaktien suhteen, ja jos olis sikaillu, ois joutunu autoon. Mutta ei joutunu :) Murun kanssa meinaan tykitettiin VOITTONOLLA!!!  voi sitä ilon ja onnen määrää, kun vihdoin ne kontaktit toimii ja mulle ei jääny paska maku radasta! :) saatiin siis meijän toinen LUVA kakkosista, ajalla -10,82s ja etenemällä 4,16 m/s. Hienohieno Muru!

Tokalla radalla Murulla meni taas suhteellisen lujaa, se bongaili esteitä ja unohti että muakin vois kuunnella... :) hylly siis! Mutta jälleen hienot kontaktit! 

Vika rata oli hyppäri, joka mentiin rilluttelumielellä. Murulla alkoi olla jo veto pois, ehkä hyvä niin, joten hieman hitaammin mentiin, tosin -10 s alle ihanneajan ja 4,47 m/s etenemällä, että eihän se hidas ollut :P rima tippui, mutta aika sama kuin voittajalla! 

Sunnuntaina oli siis junnu-cupin finaalirata. Ja kun kolmosia oli aika paljon, iltahan venyi aikas pitkälle... Myös informaatio ja mainostus näitä kinkereitä kohtaan oli surkeaa. Kukaan ei kisapaikalla tiennyt, mikä järjestys, milloin alkaa yms. Tuomarina oli Harri Huittinen, joka oli tehnyt kivan radan, me hyllytettiin, mun ohjausvirhe. Olis pitänyt vastakäännöksellä ohjata, niin ei ois hakenu takaakiertona. Mutta jos ja jos, eipä edes hirveesti harmita, kun palkintonakin oli ollut pelkkä pokaali... Me suunnataan katseet nyt kohti vikaa nollaa ja kolmosia ja toivotaan, että nousu tapahtuis mahd pian, että jää aikaa keräillä niitä arvokisanollia :)




Sunnuntaina nähtiin kisapaikalla Murun iskä Rio :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti