perjantai 25. tammikuuta 2013

Enjoy the little things, for one day you may look back and realise they were the big things

Tällä viikolla on ollut paljon hyviä pikku hetkiä ja asioita jotka on saanut hyvälle tuulelle! Maanantain superhyvä juoksulenkki jonka vedin hymy huulella koko matkan! Fiilis oli vaan ihan huippu, loistavaa musaa ja ulkoilmaa! :)
Tiistaina oli Samin treenit, Mintun kanssa mentiin, vauhtia ois saanu olla paaaaaljon enemmän, mut Minttu on Minttu, ei se siitä muuksi muutu vaikka mitä tekis! Siihen tulokseen tultiin Samin kanssa, et se vaan on hitaammanpuoleinen, se ei oo niin kun Muru. Mutta tosi kiva rata, sai harjotella liikkuvia valsseja, jotka Mintun kanssa ehtii hyvin tehdä!
Minttu Samin treenit
Torstaina käytiin hallilla koirien kanssa ja siellä olikin vielä Samin rata pystyssä ja kokeilin sitten Murun kanssa, joka oli niiiiiin intona kun pääs aksaamaan! Ja vitsit se menikin hyvin! :) ja mä ehdin tehdä senkin kanssa hyviä liikkuvia valsseja, jeee! Puomi oli super-nopee joka kerta! Ja renkaankin meni oikein joka ikinen kerta :) ja kepitkin meni vauhdilla! Välillä kyllä lähti aika lapasesta niin intona se oli...Pienikin käden liikaheilautus niin se oli tyyliin toisella puolella hallia tekemässä yhtä hyppyä ja tuli sit takasin sen näkösenä et mitäs sitten :) Minttukin pääs juoksemaan vielä uudemman kerran saman radan ja eilen sillä oli enemmän vauhtia kun tiistaina! Harmi että kamera jäi eilen kotiin eikä eilisistä hyvänmielen treeneistä oo videota...
Tänään käytiin Ullan ja cairnipoikien Reinon ja Veikon kanssa jäällä ja taas napsi kuvia kaveruksista, tässä niitä!:















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti