perjantai 30. toukokuuta 2014

What a feeling!

Meinaan eiliset kisat! Hahah vaikka ne meinas mennä pipariks jo ennen kun ehittiin saapua kisapaikalle ;) olin ajatuksissani kattonu et ne alkais vasta klo 15.45 et ekaks ois kaikki medien radat ja sit vast minien. Ja aateltiin et lähetään klo 13.30 niin ollaan hyvissä ajoin perillä. No mutta kun kaikki ei menekään kuin strömsössä... Äiti kattoo koneelta kisakirjettä ja kello tais olla puol 12. "Hei ootsä huomannu et teijän eka rata alkaa klo 14.10?" "MITÄ?"

No ei siinä, olihan meillä ruhtinaalliset puol tuntia aikaa laittaa kamat kasaan ja lähteä, ei tehny ees tiukkaa! Huomas, että kun tupla tuli niin ei tarvii paljon stressata :D

Esa Muotka oli tehnyt kivat radat Nummelaan, paaaljon kivemmat kuin viime sunnuntaina ;) Hyppärillä aloitettiin, moni tiputti ekan riman, samoin Muru, en tiedä mikä siinä sit oli? No anyway, koira kulki, irtos ja mä luotin siihen. Me tehtiin rataa, joka näytti meijän radalta, ei väkisin väännetyltä. Agilityn riemu, ilo ja nautinto oli taas mukana menossa :) Ja se tunne, kun rata oli ohi, ei v*tuttanut, paitsi kun näin tulokset ;) Mä olin siihen asti leijunut siinä onnessani, miltä tuntui mennä pitkästä aikaa ilman minkäänlaisia paineita, se on muuten hemmetin kivaa :D no meillähän oli nopein aika, ja voitto sekä hyppy-sert ois pamahtanut! Pirun eka rima ;)

Toka rata oli kiva kans, tein alun päällejuoksun rohkeemmin, mitä oisin tehnyt paineen alla. Muru haki seuraavan takaakierron pelkällä lähetyksellä, aika magee! Ja kepeille haki hienosti <3 Kontaktit meni eilen ihan ok, puomia ei ollut, mutta A:lta ei ottanut kertaakaan virhettä, eikä keinultakaan, keinu oli just hyvä, nopee mut mä näin ettei ollu lentokeinu. Hyllyhän tältä radalta tuli, kun ekaks ohjaan Murun A:n ohi ja sit meni pasmat sekasin, ja törkkäsin vahingossa A:n jälkeisen hypyn takaakiertoon.

Vika radalla tehtiin hyvää "flow-nollaa" tokavikalle esteelle asti. Mä taas unohdin kuinka herkästi tuo pieni suloisuus reagoi mun liikkeeseen, ja vedin sit liikaa sitä kohti oikeaa putkenpäätä ja Muruhan haki sit maalihypyn! No parastahan se on huomata, että nyt meillä on sellanen vaihe päällä, et tehään samaa rataa ja olipa loistavaa et saatiin viimeisiksi kisoiksi ennen arvokisoja nämä hyvänmielen kisat! :)

Tavoitetta ei ole tämän vuoden arvokisoihin, lähdetään katsomaan mihin meidän taidot riittää ja otetaan kokemusta jo tulevaa varten, jolloin meillä sit on tavoitteita :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti