maanantai 26. toukokuuta 2014

Arvokisat kutsuu!!!

Wuhuuu! Jes viimeinkin! Menipä tiukille, oishan tässä ollut vielä yhdet kisat ilmottuna ;)

Eilen oltiin siis aika helteisissä kisoissa Tuusulassa. Eka rata oli Heidi Viitaniemen, kiva rata, mentiin vähän joka suuntaan :D Muru bongas yhden ylimääräisen hypyn ehti alussa ja hyllyhän se tuli sitten. Ja niin meijän tuuria, just se kuvattiin live streamilla kaikkien katseltavaksi :)

Toka ja kolmas rata oli Esa Muotkan. Eka rata oli helpompi, tosin videolla Muru tekee lentokeinun, mä nään sen :D mut Esa ei nostanu kättä, joten hyvä niin! Hienosti oli pikkumuija kuulolla, eikä bongaillu yhtään omia esteitä :) sijoitus 5/38.

Vika rata oli vaikea, mä katoin sitä piirrustusta ja aattelin mielessäni et ei hitto, sinne meni tupla... Mutta mitä me tehään, NOLLA!!!! ainoa miniluokassa! :D eli voitto kaupan päälle. Kyllä täytyy sanoa, että onnen kyyneleet tuli maalissa, niin kauan sitä hiton tuplanollaa metsästettiin ja kun se on ollut niin lähellä niin monta kertaa... Tunteella eletään tässä lajissa mukana ja tässä tulos, onnistumisista saa ja kannattaa iloita :)
Esalle sanoin palkintojenjaossa, et aika vaikeen radan olit tehny ja Esa totes siihen, et "joo tuli kyllä näköjään aika vaikee" ja sanoi mulle että "oishan ne muutkin saanu nollia tehdä mut te olitte ainoat jotka osas" :D Ihmiset oli ihania, kun onnittelivat ja kehuivat, sillä tuo rata koitui niin monen ihmisen kohtaloksi monine ansoineen. Kaunista ei meidän radat olleet, vaan mä lähdin taistelemaan, ja aika hyvin taistelinkin. A:lta näyttäis et ihan kuin ois tullu femma vika radalta, kun lähti mun liikkeen mukaan, mut ei antanut virhettä, joten ei jossitella ;)

Huh, helpotus! Nyt saa hengittää rauhassa seuraavat vajaat kolme viikkoa :D sit mennään taas, voihan jännitys!!! Meidän treenit on nyt ollut tän kevään aikana tosi vähäiset, eli mennään vähän niin kuin kylmiltään, mut pääasia et mun tavoite toteutui! Kiva lähteä testaamaan itteään isoihin kisoihin ekaa kertaa :)

Ja hahaa, päästään myös kisakirjan tokalle aukeamalle ;)




Videota on tulossa, kunhan saan ne taas monen mutkan kautta tähän koneelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti