lauantai 26. huhtikuuta 2014

Lägin kisat

4.45 soi tänään herätyskello ja eikun suunta kohti Lohjaa ja Lägi-areenan avajaiskisoja. Henri Luomala tuomarina, 2 agirata, 2 hyppäriä. Kisapaikka oli kiva, tosin aamulla halli oli kylmä, päivän mittaan lämpeni. Pohja oli hyvä juosta (hiekka) ja vaikka Murun vauhti aina hidastuu hiekalla (tai musta tuntuu siltä) niin aika hyvällä vauhdilla se meni!
Eka rata oli aika järkky, kepeillä virhe, sit tuli paniikki pakkovalssiin, pelkäsin putkea enkä sit uskaltanut tehdä sitä niin rohkeesti ja Muruhan meni sit väärältä puolelta. Kontaktit oli rumat, lähettiin kesken radan pois.

Tokalle radalle löytyi se "perkele" -asenne ja johan alko homma toimia, putkijarrut toimi, kepit toimi, A toimi, puomi oli aika rajoilla että toimiko mutta tuomarin mielestä toimi :) Nollalla maaliin ja sijoitus 3.! :)

Taas tuplanolla mielessäin (tiedän, ei sais ajatella, mut emmä sitä mielestänikään pois saa...) lähdin tokalle radalle, hyppärille. Alkuun tein persjätön, olin ajoissa, kepeille annoin rauhaa, ansaputken suu ohitettiin, mut sit hetken päästä Muru bongas yhden putken, en tiedä oliko mun valssi myöhässä, ja oisko mun pitäny jo mennä eteepäin ja oisko mun pitäny ohjata tuo kohta aktiivisemmin, mut Muru oli selvästi päättänyt et hän menee nyt sinne putkeen :D

Vika radalle ei ollut paineita, lähdin tekemään hyvää, rentoa menoa. Putkijarru toimi taas (JES!), femma tuli, tein päällejuoksu-pakkovalssin, hmm meniköhän oikein :D mutta pakkovalssissa en malttanut lähettää Murua hypylle ja otettiin 5 vp siitä. Kepeille tein vähän riskiohjauksen ja annoin Murun ite hakea kepit, hienosti hakikin! :) eli femmalla maaliin!



Kiva kisapäivä takana, ei edes ärsytä niin paljon tällä kertaa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti