keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Rytmitystä Samin treeneissä

Ja hapotusta... :P maanantaina oli Samin treenit molempien koirien kanssa. Rata oli pitkä, mutta suht helppo, teemana oli vauhti. Sami kiinnitti huomiota Murun kanssa heti alkuun siitä, että mun liike on aika samanlaista koko ajan, joten kokeiltiinkin sitä, että esim. kun Muru on putkissa, mä ootan sitä ja sit yhtä aikaa juostaan kohti seuraavaa estettä. Tää toimi! Esim. alku 1-8 oli puol sekuntia nopeempi rytmitysten kanssa! :) Nyt kun vaan muistais ton kisoissa!


Ja kun Muru tulee putkesta ulos, ei liikkeelle lähdetä löysästi vaan spurtaten :) Kiva rata oli, juosta sai ja ei tarvinnut kikkailla ohjausten kanssa! 

Ja joo jalat oli hapoilla, kun juoksi vielä saman setin Mintun kanssa ;) Mutta voi että Mintun vauhti oli suuri yllätys :) Samikin kehui Minttua niin paljon ja sanoi, että hirmusesti tullut lisää vauhtia verrattuna mitä on viimeks Minttua nähny!! Mintulta pääsi jopa haukahduksiakin... <3 Myös Mintun kanssa rytmitykset erittäin tärkeitä! 
Mulle jäi super-hyvä mieli erityisesti Mintusta, se oli aika ihana! :) Sami heittikin lopuks, että ens kesänä molempien kanssa mm-karsintoihin.... :D hah joopa joo, Murun kanssa se on oikeesti tavoite, mutta Mintun kanssa todennäkösesti pidetään vaan hauskaa :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti