lauantai 28. syyskuuta 2013

Lotan opeissa Ryttylässä&kisat 28.9.

Eilen oltiin Marin ja Pian kanssa Ryttylässä Lotan luona treenaamassa. Muru oli neljän pojan keskuudessa aika suosittu :P Ei ollut hirveen vaikea rata, Lotta kysyikin et haluutteko vaikeamman, mutta kyllä tuoltakin radalta muutama vaikea kohta löytyi, joten treenattiin sitä. Murulle oli vaikea puomin alastulo, jonka ympärillä oli putki, Lotta sanoikin, että sitä täytyy treenata. Himmas alkuun, mutta parin palkkauksen jälkeen tuli ihan kivalla vauhdilla loppuun asti. A, jonka ylösmenon molemmilla puolilla oli putki ei sitten tuottanut taas mitään vaikeuksia! Eikä ees menny kertaakaan putkeen, vaan joka kerta A:lle, niin kuin pitikin :)
Keinun kanssa oli ongelmia, en tosin vaatinut niin kovasti kun kisoissa, mutta lentokeinu tuli aika monta kertaa... Lotta sanoi, että nyt on palattava vähän taakse päin, ja treenattava niin, että pysyy hetken keinulla ennen kuin vapautan. Myös puomi-putki-erottelu treenilistalle.



Tänään oltiin sitten Ojangossa kisaamassa parin radan verran. Esa Muotka oli tuomarina ja tosi kivat radat oli Esa tehnyt! Eka rata oli muuten ihan super, harmi ekan riman pudotus, jonka myötä myös voitto ja serti meni sivu suun... Murun kanssa oltiin viidensiä, mutta aika oli nopein. Toisaalta, kun kaikki paineet ja jännitys hävis ton pudotuksen jälkeen, sai rennosti vedettyä loppuun asti ja vähän riskilläkin! Niin kuin Lotta sanoi eilen, yks este kerrallaan ja kaikki peliin, siinä ei menetä mitään :) niin me mentiinkin!



Tokalla radalla oli sit taas hösö-muru, se keräs kierroksia, ja virheitä, ja rata lopetettiin kesken A:n jälkeen, kun lähti sieltä omia aikojaan. Ens viikolla uus yritys jälleen kerran.... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti