maanantai 28. lokakuuta 2013

Köh köh

...jep Muru sairastaa täällä todennäköisesti kennelyskää :/ viime yönä klo 5 aikaan heräsin hirveeseen yskään, joka jatkui jonkun aikaa, mutta rauhottui sit niin, että Muru pääs jatkaan unia. Mähän en ton heräämisen jälkeen enää nukkunut... Viikonloppuna Muru köhi hieman silloin kun innostui tai veti hihnassa, mut nyt tuo yskä tuli sit ihan muussakin tilanteessa. Tänä aamuna Muru oli aika kipeän olonen, ei ois halunnu käydä aamulenkillä, ruoka ei maistunut ja tärisi omassa pedissään surkeennäkösenä :( mut iltapäivällä kun tulin koulusta niin innoissaan tuli lelun kanssa vastaan :) kohta lähetään käymään lääkärissä silmätulehduksen takia..


Viime viikko oli syyslomaa, ja maanantaina oli Lotan treenit. Rata oli mun mielestä helpohko ja tosi kiva!


Alkuun kepeille sai kokeilla eri vaihtoehtoja, jotka toimivat kaikki. Myös 5-8 kohtaan kokeiltiin eri vaihtoehtoja, jotka kaikki olivat melkein yhtä nopeita, oisko haarukka ollut 4,31s-4,70s. Lotta sanoikin, että välillä treeneissä voitais Murun suorituksia kellottaa, niin mä tietäisin sit mitä mun kannattaa kisoissa tehdä ja mitä ei ;) 



Metsälenkillä käytiin tiistaina Kikan ja Speedyn sekä Sannan ja auster Dadan kanssa. Nelikko paineli menemään ihan tosissaan, ja kuviakin nappailin, tosin ilma oli sen verran harmaa, että kuvista ei kovin näyttäviä tullut...

Illalla oli viikkotreenit, meijän nuorisoryhmällä oli omatoimitreenit, mä sit oman harkkani jälkeen kattelin muiden menoa ja palkkailin ja neuvoin kykyjeni mukaan :P 

Tehtiin Murun kanssa rata kerran kokonaan läpi ja sit oikeestaan tehtiin keinutreeniä ja vauhtiharkkaa puomille. Alkuun olin tyytyväinen, kun ei ampassu putkeen, vaan kiltisti lähti takaakiertoon :) Kepeille leieröinti onnistui myös hienosti!!


Keskiviikkona mentiin hallille Kikan ja Sannan kanssa. Tehtiin treeniä, jonka vedin mun ryhmälle tiistaina. Minttu ja Muru sai höntsäillä jotain pientä, ja lopun aikaa sit neuvoin Kikkaa ja Sannaa. Super hyvä mieli jäi, kun saatiin kaikki kohdat lopulta toimimaan Speedyn ja Dadan kanssa :) Taitavat koirat ja taitavat ohjaajat! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti