torstai 20. helmikuuta 2014

Tuplanollaa mä metsästän, tahdon saada yhden...

...Enkä pelkää ollenkaan! Niinpä, eli tuplan metsästys jatkuu edelleen! Janakkalan kisat meni ihan kivasti, mutta tulostaso ei päätä huimaa.

Janakkala on kiva kisapaikkana, pohja on ihana juosta ja Janakkalassa on paljon ihania ja kannustavia kisaajia! Niitä, joita ei aina ole Ojangossa :D uusia koirakoita on kiva katsella, ja kivojen kisaajien kanssa on mukava jutella ja vaihtaa kuulumisia! Meitäkin monet tuntemattomat (nykyään kyllä jo osan kanssa moikkaillaan, kun ollaan jo sen verran monesi nähty ;) ) tulivat kehumaan ja tsemppaamaan, ihana huomata että kolmosissa näkee tätäkin, itsekin olen kehunut muita hienoista radoista! Laitetaan hyvä kiertämään :)

No anyway, eka rata oli just sopiva mulle ja Murulle, jotenkin meidän näköinen rata! Ja voi hitsit, kun tää ohjaaja haluaa nykyisin vetää ne pienimmätkin mutkat vieläkin pienemmiksi, niin vetäsin Murun sitten femman arvosesti hypyn ohi... HÖH! Tyhmä ohjaaja ;) no kiva rata, ja loppuun asti sitten hienosti. Ja taas jossittelun maailmanmestari avaa sanaisen arkkunsa: JOS en ois tehnyt noin tyhmää virhettä, oltais oltu kakkosia ja saatu hyppySERTI :P mutta nää on näitä! Vähän kyllä syö naista!

Tokan radan alku kertoi mulle jo et nyt mennään veitsenterällä. Muru lähti tykittämään mua kohti niin että rima kolahti ja huomasin, että nyt Muru menee normaalia lujempaa ja "lälläällää" -asenne päällä! Ja tadaa, hylly ;) Eikä siitä sen enempää!

Vikalle radalle vaihtui tuomari, Henri Luomala vaihdettiin Seppo Savikkoon. Tutustumisessa tuntui kuin aika ois loppunut kesken, mulla ei ollut hajuakaan mitä mä tekisin puomin jälkeiseen kohtaan pussille, ja itse asiassa muutin suunnitelman kesken radan ;) monet muutkin sanoivat että ihan kuin 5 min ois mennyt nopeemmin kuin koskaan!
Siinä vielä kysyin sisäänheittäjältä juuri ennen meijän vuoroa, että voiko vielä tässä vaiheessa lähteä kotiin tai vaihtaa ohjaajaa, sen verran asenne oli hukassa sen takia kun tuntui ettei muista rataakaan... No perkele-asenne löytyi lähtöviivalla ja mun suunnitelma toimi täydellisesti ja me tehtiin nolla! :) Sijoituttiin neljänneksi.
9.2. kisoissa kuvautettiin Minttu ja Muru koiravalokuvaus -pisteellä ja kuvat tulivat tällä viikolla, tässä näitä hienoja otoksia:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti