lauantai 4. toukokuuta 2013

me ollaan nyt tokaluokkalaisii

KYLLÄ! Jes vihdoin :) Tänään siis siirryimme ykkösistä kakkosiin! Olipa hieno päivä! Ja vaikkei viime kisoista oo kun reilu kuukaus, mua jännitti eilen illalla ihan hirveesti, en ees saanu nukuttua...:D ja aamulla oli jopa huono olo, mutta tällä kertaa se oli pelkästään hyvä asia!
Tuomareina Janakkalassa oli Anne Viitanen ja harjoitusarvostelijana Jari Helin. Ykkösten A-rata oli samalla myös seniori&juniori-cupin osakilpailurata ja joo sen huomasi kyllä radasta..:) 16 estettä ja helpoin ykkösten rata mitä meillä on ollut! Murun kanssa napattiin voittonolla ajalla -10s ja saatiin siis LUVA&SERT! Ja pisteenä iin päälle vielä finaalipaikka junioricupin loppukilpailuun!

Koiria ei Janakkalassa ollut niin hirveesti, niin päätettiin, et jäädään kakkosten B-radalle. No nyt oli jo vähän tekemistä radan kanssa, ei ollu mikään läpihuutojuttu :) Saatiin 10 virhepistettä, mutta voitettiin silti kyseinen rata! Muru siis alottin "uransa" kakkosissa tyylikkäästi voitolla :) Anne sanoikin palkintojenjaossa, et näitä sijotuksia on hyvä harjotella vaikkei nollaa tullutkaan :)

Toooosi hieno päivä takana, tavoitteet täyttyi! Muru jaksoi tehdä kakkostenkin radan täysillä, vaikka oli jo pitkä päivä takana! :) Ja mä jaksoin tsempata flunssaisena :) voin meinaan sanoa, ettei torstain Lotan treenien jälkeen tuntunut hirveen hyvältä...Lotta tosin sanoi, että aika hienosti meni flunssasena. No onneks äiti paikkas Mintun kanssa sit toisen treenin puolikkaan :)

Tässä radat:

1 kommentti: