torstai 14. maaliskuuta 2013

tän viikon treenailut

Tällä viikolla tiistai-treeneissä tehtiin helppo ja kiva rata, jossa puomi sekä kepit. Muru teki elämänsä nopeimpia keppisuorituksia ja vielä haki eri kulmista! :) SUPER! se meni oikeesti lujaa ja hienosti! :) puomiakin meni aika hyvin, ja kun aikaa jäi, kun tehtiin rata heti ekalla yrkällä nollana niin päätettiin tehä A:ta häiriön kanssa. Ekalla kerralla nami oli siellä valmiina, mutta muut kerrat taidettiin mennä ilman namia. Häiriönä toimi Murun lelu, mikä lenteli samaan aikaan kun Muru suoritti A:ta. Hienosti kesti häiriötä :) lisää vaan!
Mintun kanssa hiottiin puomin alastuloa sekä valsseja, kepeillä sen pystyi jättämään tekemään ja äiti ehti itte juosta jo pitkälle. Puomi ollaan saatu Mintulle nopeammaksi sillä, että äiti ja Minttu juoksevat kilpaa, eli lähtevät samaan aikaan puomin alastulolta, ei niin, että äiti paahtaa 5 metriä eellä, vaan kun lähtevät yhtä aikaa, Minttuunkin tulee vauhtia :) 

Ja niin siinä meni meidän vikat ja haikeat riemukkaat Ruusulantie -treenit, eli siis ihanaa päästä pois sieltä ja paljon parempiin olosuhteisiin harkkaamaan! :)

Eilen oli treenit Korkeavireellä. Tehtiin pieni radanpätkä ja sitten erikseen puomia, keppejä ja keinua. Puomilla ei Muru oikeen kestäny taakse jäämistä ilman namia, mutta pari kertaa saatii onnistumaan! Kepeillä Muru kesti jopa etupalkan, mitä se ei oo ennen kestäny, tai sitten se ei vaan huomannu sitä lelua :D keinulle meni hyvällä innolla ja vauhdilla ja jäi sinne minne pitikin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti