torstai 7. maaliskuuta 2013

Nuori, villi ja vapaa...

Nimittäin Muru! Tällä viikolla se on ollu treeneissä vähän niin ku ville vallaton! Se menee onnessaan ja vähän omiaan, eikä esim. oo ikinä kuullukkaan putkijarruista.... :O Se sinkoili vaan putkesta täysiiiii ulos tiistain Samin treeneissä.. :D tästä meillä on ollu Samin kanssa ennenki puhetta, et Murulla tulee ihan varmasti jossain vaiheessa tää "mä meen mihin haluun ja kovaa" -vaihe, eli ohjaukset unohtuu :P Sama juttu oli eilisissä korkeaviretreeneissä.. Emilia sanoikin rataantutustumisessa ryhmän muille ohjaajille, että teidän koirat kääntyy varmasti tosi hyvin, mutta Murulle täytyy jarruttaa että kääntyy :D no niin ku mä totesin, ei se jarruta vaikka mitä tekisin, et se jatkaa matkaansa ihan suoraan, ja niin kävi :D

Tiistain Samin rata näytti siis tältä. Alun käännökset oli törkeen hienot! Niin pienillä käännöksillä mennään että! :) 6-hypylle piti käydä vähän vekkaamassa, jotta päästiin yhtä matkaa kohti puomia, jolloin lähti kiipeemään eikä mennyt putkeen! Kontaktit alkaa jo näyttää valoisammilta, ei toki täydellisiltä! Hiljaa hyvä tulee... :)
Keppikulma Murulle vaikea, oikeestaan tosi vaikee...Toki houkutuksena myös putki, mutta aika työn ja tuskan takana oli että vihdoin saatiin onnistumaan! ja joo sitten toi 16-putken putkijarru oli se mistä Muru muka ei ollu koskaan kuullu! Ja vaikka mitä koitettiin, niin ei, ei sitten millään! Eli jarrua, jarrua ja jarrua treenilistalle! 
 


Minttu&äiti treenasivat myös Samin opeissa ja saivat ihan törkeen hyvät neuvot valsseihin ja ai että kun nekin näytti lopulta niin hienoilta! :) Niillä tiukilla, jo seuraavaa estettä kohti menevillä valsseilla Mintullakin säilyi hyvä vauhti ja Sami sanoikin, että hyvin kulki tänään! :)

Ja sama villi ja vapaa meno jatkui siis Murulla eilen Korkeavireellä, ei malttanut pujotella keppejä loppuun, kun putki oli houkutuksena keppien päässä, ei erottanut puomi-putkierottelua, ei tunnistanut putkijarrua, hyppäsi tyylikkäästi A:n kontaktin, mut muuten mentiin ihan kivasti :P mitä siitä radasta nyt jäikään sitten jäljelle! No pääasia että oli kivaa! :)

Sunnuntaina suuntana Hyvinkää, 2 agirataa, tuomarina Anne Savioja (eipä muuten voitais ees nousta vielä kakkosiin, jos saatais molemmilta radoilta nollat, kun hyppäriluvakin on Annelta :P ) sekä seurana erittäin mukavia seurakavereita! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti