sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Kotkan ruusu ja Lotan treenit

Viime viikonloppu oli erittäin koiramainen, viime viikon torstaina pyörähdettiin Kikan ja Speedyn kanssa mätsärissä Maikin lemmikkikellarin pihalla. Tarkotuksena oli treenata Kotkan KV-näyttelyä varten. Muru sai punaisen nauhan ja lopulta oli pienten punaisten aikuisten ykkönen!! :) Muru esiintyi todella nätisti!

Lauantaina lähettiin muutaman naisen voimin kannustamaan VAUlaisia agilityn SM-kisoihin Kirkkonummelle. Samalla kattelin jo sillä silmällä SM-karkeloita ja toivon, että ensi kesänä Murun kanssa ollaan siellä mukana :) ja taas oli hyvä huomata, että ihmisiä nekin on siellä SM-tasolla ;) virheitä ja hyllyjä niillekin tulee :P mukavia ratoja, siinä katellessa oli kiva miettiä, miten itte ohjais Murua missäkin kohdassa. Menestystä ei VAUlaisille tullut, mutta hienoja ratoja nähtiin! :)

Ja lauantain 5.50 herätyksen jälkeen oli myös sunnuntaina erittäin mukava herätä 6.15 :) Kotka kutsui, napattiin Kikka ja Speedy messiin ja lähdettiin H:ta tavoittelemaan Murulle irlantilaiselta tuomarilta. No mua jännitti aika paljon, mutta Muru esiintyi jälleen kerran toooosi kauniisti! Aikamoinen yllätys oli kun kehäsihteeri näytti punaista lätkää, me siis saatiin eri!!!! Riemunkiljahdukset tuli päästettyä, näyttelykansa varmaan kummastui ;) no avoluokan toisia oltiin ja saatiin vielä SA! Paras narttu -kehässä mulla ei ollu niinkään odotuksia, kun oli aika kovia valiostaroja paikalla. Mutta Muru olikin PN4 ja sai VARASERTIN! siis ihan oikeesti sai! :) Nyt ei tarvi näyttelytuloksesta murehtia, eikun nollajahtiin siis ;) ehkä me jonain päivänä saatetaan olla vielä agilityvalioita :) Arvostelu oli hyvä, päätä kehuttiin, ilme kuulemma erinomainen, linjaltaan Muru on erittäin hyvä, takaliikkeet ok, hieman pystyt lavat ja etuliikeet hieman vispaa, ihan kun äidilläänkin :)



Torstaina oli Lotan treenit, videota ei ole, kun mun private-kuvaaja oli töissä, ja menin Marin kyydillä treenaamaan.
Rata oli mielenkiintoisen näkönen paperilla:

2-3 väliin tein valssin, 5-esteelle pakkovalssin ja kepeille takaleikkasin. Se meni kepeille, eikä 8-putkeen :O wuhuu, ehkä Muru onkin ihan kehityskelpoinen yksilö ;) kepeiltä yritin tehdä poispäinkäännöksen 8-putkelle, mutta Muru ei hakenut putkea, vaan lähti pujottelemaan keppejä takasin päin. Palkattiin pari kertaa, mutta ei oikeen tajunnut, joten sitä täytyy treenata! 10-esteellä jäin putken suulle, eli haki hyvin 9-hypyn vaikka leieröin. 23-25 kohdat menin persjätöillä, ehdin hyvin ja Lotta sanoi, että näytti tosi näteiltä! 19 ja 29 kulma kepeille myös harjoittelun alle, täytyy nyt lomalla tehdä neljällä kepillä ihan tossa omalla pihalla. Muru hakee aina kakkosvälin...Puomin kontaktit oli aika superit, kun tiistain epiksissä oltiin Murun kanssa vähän eri mieltä miten ne suoritetaan :) 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti